Последвайте Гласове в .Розовият диамант Уилямсън Розова звезда беше продаден за

...
Последвайте Гласове в .Розовият диамант Уилямсън Розова звезда беше продаден за
Коментари Харесай

Розов диамант постави рекорд на търг

Последвайте ”Гласове " в.
Розовият диамант  " Уилямсън Розова звезда " беше продаден за 49,9 милиона щатски $ на търг в Хонгонг, заяви Асошиейтед прес. Цената е рекордна на карат за елмаз, продаден на търг. 

Диамантът " Уилямсън Розова звезда " е наименуван на два именити негови предшественика. Първият е 23,60-каратовият " Уилямсън ", подарен на кралица Елизабет Втора за сватбата ѝ през 1947 година Вторият е 59,60-каратовият " Розова звезда ", продаден за рекордните 71,2 милиона $ на търг през 2017 г. 
" Уилямсън Розова звезда " е на второ място по величина измежду розовите диаманти, предлагани на търг. Той няма недостатъци и е от вид IIA. 
" Това е изумителен резултат, който потвърждава устойчивостта на най-хубавите диаманти в изискванията на нестабилна стопанска система ", съобщи Тобиас Корминд, ръководещ шеф на 77 Diamonds.

" Трайните материални активи, като диамантите от международна класа, имат история на положително показване даже във времена на неустойчивост ", сподели той. " Цените на някои от най-висококачествените диаманти в света са се удвоили през последните 10 години ".
Преди търга диамантът " Уилямсън Розова звезда " беше изложен в Дубай, Сингапур и Тайпе, а по-късно и в Хонконг. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР